donderdag 2 december 2010

even stil...

zelf had ik het ook bedacht, maar ik wist soms gewoon niet wat ik zou bloggen.
En nu kreeg ik ook de vraag.. wat is het hier stil..

ja.. dat is het ook.

waarom? eerst kwam ik in een enorme dip en nu klim ik er weer wat uit.
maar op de een of andere manier ontbreekt de inspiratie me een beetje iets te bloggen.
Soms wordt je dan stil, moet je tot rust komen, zelfs als je al niks doet.nog meer tot rust.

ik denk er vaak genoeg aan, zou ik over sinterklaas bloggen? dat ik die beste kerel maar vreemd vind. tuurlijk vind ik het leuk om cadeautjes te geven een te krijgen en ook om gedichten en surprises te maken. Maar dat nou heel Nederland (en Belgie) op zijn kop staat en iedereen meedoet aan die toneelspel.. het gaat me steeds meer tegen staan. Bedoel je mag niet liegen, maar dit is het grote geheim..en hier moeten we allemaal niet de waarheid over spreken, want liegen noemen we dit niet.
Zou ik daar over bloggen? nee want tja het is toch zo'n leuk feest?

waar dan over? over hoe ik me voel? maar dan lijkt het zo'n depressief verhaal en ik wil soms ook zo iets leuks vertellen.

Over de beroepentest die ik gedaan heb waar ongeveer 20 richtingen kwamen die ik leuk vond, van agrarisch tot communicatie en van visserij tot mode en textiel tot onderwijs en ja wat stond er eigenlijk niet bij? hmm eerst misschien zelf eens de chaos in mijn hoofd op orde krijgen..

en zo kan ik even door gaan. en zo schrijf ik toch weer een heel verhaal en heb ik toch nog maar weer een blog staan.
Bedankt voor de belangstelling en het vragen waar ik was.
Het ging dus niet zo goed, ik hoop echt van harte dat het vanaf nu. Net als het weer dat het vriest dat dan de slechte cellen kapot gaan, ik zelf ook zo ben dat alles kapot is wat weg moest uit mijn leventje (zeg maar de rotte appels eruit) en dat ik weer opnieuw vernieuwd mag en kan beginnen nu en het nieuwe komende jaar!

ga ik nu maar even een kruidkoek bakken, en zo lekker de kerstspullen van zolder halen en dan kan de kerst in huis ook van start gaan, want buiten lijkt het toch ook al heerlijk kerst (sfeer).

hartelijke groet,

5 opmerkingen:

 1. O, gelukkig ik ben blij weer wat van je te horen. Hoop dat je de goede kant weer op mag gaan. Komt misschien ook een beetje mee door de tijd van het jaar.
  Zelf heb ik ook zo'n periode doorgemaakt, maar gelukkig kwam ik door hulp van buiten, een paar goeie gesprekken, er over heen. En achteraf denk ik zonde van die jaren, ze komen niet meer terug. Maar ja we zijn allemaal verschillend.
  Ik ging in die periode ook een dagboek maken met hoe ik me voelde, dat hielp me ook erg.
  Toen was er geen internet.
  Lief en bakze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend dat je niet goed in je vel zit.
  En natuurlijk mag je over sint zeggen wat je wilt.
  Ik vind het zelf ook moeilijk om mijn dochter wijs te maken dat sinterklaas bestaat.
  Heb haar dus ook gewoon verteld dat het verklede mensen zijn en dat hij niet bestaat.
  Toen ik vroeg wie dan het kadootje in haar schoen had gestopt.
  Antwoorde ze de Heere Jezus.
  Tja die kan alles natuurlijk.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer wat aan het klimmen bent. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begin nu pas met volgen. Wil je in ieder geval sterkte wensen. Een dal is niet niks en het opklimmen daaruit ook niet. Maar het is mogelijk! Een nieuw onderwerp voor je blog kan je zomaar te binnen schieten. Iets eenvoudigs, iets kleins.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die dipjes (of beter gezegd dippen) zijn zwaar kl... Ik weet er alles van en het enige dat je doen kan is wachten tot het over gaat. Maar ja ... als je niet zo'n type bent, want dan ...

  De tip die ik kreeg was waar ... de tijd heelt je ... door het verstrijken van de tijd krijgen je lichaam en geest rust.

  Ik zou er nog zoveel meer over kunnen zeggen, maar helpt je dat? Ik weet een ding zeker ... jou verhaal, hoe vervelend jij je ook voelt en dat kenbaar maakt in je blog ... het helpt anderen! En dat is echt top!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een bericht achterlaat, helemaal fijn wanneer je je naam achterlaat.